Cső-Monti - Futsal Utánpótlás
TAO Dokumentumok
 
Menü
 
Edzők
 
Képtár
 
Linkek
 

 

Jelenleg online
látogató van az oldalon.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

adidas

Winner Sport

HUNAQUA KFT.

Nemzeti Sport

Hajrá Cső! Hajrá Monti!

HÍREK AKTUÁLIS EDZÉSEK KÉPEK NÉVSOR EGYESÜLET TÉRKÉP LINKEK E-MAIL

Tisztelt Szülők, Kedves Játékosok!

Felvetődött néhány kérdés, ami az évszakokkal és a futsallal kapcsolatos, most ezekre válaszolok:

1. Mit csináltok, ha esik az eső? - Szeretnék mindenkit megnyugtatni, ameddig nem villámlik és nincs felhőszakadás, jégeső, addig edzünk. Kérlek szépen benneteket, hogy legyen az edzésfelszerelés kiegészítve egy szél, vagy esődzsekivel ezekre az esetekre. Amennyiben rendelkeztek a teremcipő mellett apró, nagyon sok stoplis (hernyótalpas) cipővel, akkor kérem azt eső esetén használni.

2. Mi lesz, ha jön a hideg? - Ez sem lehet akadálya a futsal elsajátításának, mert egy régi, kopott, akár kicsit lyukas melegítő tökéletesen megvéd minket az őszi hűvöstől, november elejétől március végéig pedig a pályákat befedik sátorral és fűteni fogják, tehát optimális viszonyok lesznek.

3. A műfüves pálya alkalmas a futsalra? - Természetesen, ha nem lenne az, akkor nem költöztünk volna az Arénába minden utánpótlás csapatunkkal. Nagyon sok helyen megfordultam már a világban és sok információt gyüjtöttem más szakemberektők, akik a következőket mondták:

Futsal utánpótlás képzéskor ne felejtsük el, hogy a gyermekből akár nagypályás labdarúgó is lehet, ezért előnyös a műfű használata.

A gyermekek ezen korában nagyon fontos a fejlődés szempontjából a napfény, a friss levegő és egyéb hatások, amelyek a szabadtéri sportok végzésekor érik a szervezetet.

A pálya mérete nagyon fontos, hogy a szabályok adta méretek között mozogjon, ne legyen se túl nagy, se túl kicsi.

Ezek nálunk a kerületben, ilyen feltételekkel (könnyen megközelíthető, iskola után használható, van világítás, sátorral fedhető-fűthető, öltözési és fűrdési lehetőség biztosított) csak itt oldható meg.

Amennyiben bármiben segíthetek (olcsó, de jó minőségű felszerelés vásárlási tipp, vagy bármi más) keressetek bizalommal.

Elindult az új iskola év és ezzel együtt mi is elkezdtük a munkát a futsal pályákon, ezen alkalomból néhány gondolat.

Idén is vannak, akik különböző okokból kifolyólag "elbúcsúztak" Tőlünk. Ezúton is szeretnék sikerekben gazdag és tartalmas életet kívánni Nekik a családban, a tanulásban és a sportban egyaránt. Teszem ezt az egész "Cső család" nevében! (Az elbúcsúztak, azért került idézőjelbe, mert sajnos a nevelésünk nem ért még mindenhol 100%-osan célba és a szülők is elfelejtették felhívni arra gyermekük figyelmét, hogy elbúcsúzni, elköszönni, megköszönni a társak és az edzők felé legalább, olyan fontos, mint a szűk családban).

Természetesen volt kivétel is, amely nagy öröm volt edzők és a csapattársak számára is, hiszen ez nálunk nem gond, és nem problémaként éljük meg, ha valaki mást választ. Ezért, aki elmegy se tegyen így. Mi szeretnénk rá büszkék lenni akkor is, ha nem sztár sportoló lesz, hanem "csak" egy nagyon jó ember, hogy régen együtt futsalozhattunk. Az ajtónk, pedig mindig nyitva áll, ide mindig haza jöhetsz, csak cselekedj mindig illendően.

Más jellegű információk:

Örömmel tölt el, hogy sikerült az edzésnapokat és időpontokat talán mindenki nagy megelégedésére kialakítani, így nem lesz akadálya a testi, szellemi és lelki fejlődésnek, ha szorgalmassan látogatjátok az edzéseket.

A több éves szisztematikus és odaadó munkának köszönhetően, minden csapatunkban vannak gyermekek szép számmal és állandó az érdeklődés a képzésünkhöz csatlakozni kívánók részéről, ez két fontos dolgot hoz magával:

- örömteli, hogy családi, iskolai elfoglaltság, valamint betegség miatt nem lesz létszám problémánk egy edzésen v. mérkőzésen sem, így az edzéstervek szerint haladhatunk,

- szomorúbb azonban, hogy aki nem megfelelő hozzáállásal van a család, tanulás, sport filozófiájához a klubnak, attól elbúcsúzunk,

- biztos vagyok benne, hogy lesz lemorzsolódás minden csapatban, egyrészt önszándékból, másrészt azokkal is őszinték leszünk, akiknél azt látjuk, hogy nincs esélyük a korosztályuk követelményeit rövid időn belül teljesíteni.

Kiosztottam a sportorvosi szelvényeket az igazolt játékosoknak, valamint azt is elmondtam, hogy mit kell tenni vele, most megismétlem, ahogy igértem írásban is.

Azonban hangsúlyozom, aki nem képes ennyi információt megjegyezni 12 éves korára, az idősebbekről nem is beszélve, az nem alkalmas a sportágunkra, de gyanítom az életben is lesznek problémái. Az okait keressük meg együtt, valamint kérem a szülőket, hogy segítsünk gyermekeinknek önállósodni, mert nem élünk örökké!

Tehát a sportorvosi szelvénnyel együtt irány a háziorvos, aki nem írhat a szelvényünkre, csak ez alapján ad nekünk 3, azaz három beutalót a lakhelyünk szerinti szakrendelőbe: szemészetre, ekg-ra, vizelet vizsgálatra. Amikor az eredmények megvannak, nem kell visszamenni a háziorvoshoz, hanem kérem a szelvénnyel együtt nekem leadni.

A tagdíjak fizetési rendje - legkésőbb, minden hónap 10. napját követő edzésen befizetjük a hónapot előre -  és összege sem változott.

Amennyiben bármilyen kérdésetek, kérésetek van hívjatok bizalommal.

Üdvözlettel: Márkus Ákos

 
U15-17
 
U13
 
U10-11
 
U9
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!